Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Seosem escriba una noticia?

L'Agència Valenciana del Turisme emet en 'Facebook Live' la Fira de Nadal de Xixona

06/12/2017 12:30 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

imageL'Agència Valenciana del Turisme emetrà en directe divendres que ve, 8 de desembre, de la mà de la presentadora Carolina Ferre, els actes commemoratius de la Fira de Nadal de Xixona. Així, a través del format Facebook Live s'emetrà la cercavila, el tast de torró artesà, el taller del Rei i la Reina d'Hivern, demostracions de gemma torrada i torró de pedra, així com l'espectacle de dansa aèria.

El 'streaming' s'iniciarà a les 11.00 hores del matí i comptarà amb altres quatre connexions en directe: a les 11.30 hores, a les 12.15 hores, a les 13.00 hores i a les 13.30 hores aproximadament. Amb elles es pretén mostrar l'essència d'aquesta fira i acostar-la així als més de 192.000 seguidors de la pàgina de Facebook de la Comunitat Valenciana.

La Fira de Nadal de Xixona se celebra en l'avinguda Constitució, més coneguda com 'La Plaça', amb multitud d'expositors de torró i dolços típics, a més de decoració nadalenca, objectes per a regalar, productes agroalimentaris. També alberga activitats, actuacions i tallers que amenitzen els dies de fira.

La directora general de Turisme, Raquel Huete, ha animat a tots els visitants a gaudir d'aquesta fira i conéixer el municipi de Xixona que, des de fa dècades, és mundialment conegut per endolcir aquestes dates amb els seus torrons. "Volem donar a conéixer les nostres festes, tradicions i mostrar que som una destinació oberta també en Nadal amb múltiples opcions per a gaudir una experiència única i singular", ha afegit Huete.

Aposta pel Màrqueting Turístic Online

La retransmissió en directe d'aquesta fira s'emmarca dins de l'Estratègia de Màrqueting Turístic 'online' de l'Agència Valenciana del Turisme, que permetrà compartir i donar cobertura mediàtica a aquest esdeveniment.

A més d'aquesta connexió, cal recordar que Turisme ha retransmés durant enguany i a través d'aquest mateix format de Facebook Live diferents festes d'interés de la Comunitat Valenciana, com les Fogueres de Sant Joan, els Moros i Cristians de la Vila Joiosa, la Tomatina, o l'Entrada de Bous i Cavalls de Sogorb, entre altres.


Sobre esta noticia

Autor:
Seosem (2861 noticias)
Visitas:
2024
Licencia:
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.