Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Ep-deportes escriba una noticia?

Carlos Gracia: "Briatore va ser el cap de turc"

22/09/2009 11:53 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

El president de la Reial Federació Espanyola d'Automobilisme, Carlos Gracia, considera que la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) va utilitzar Flavio Briatore com a "cap de turc" en sancionar-lo tota la vida pel 'cas Singapur' i considera que l'itali? recorrer? el seu càstig.

"Flavio va ser el cap de turc. Per? crec que tots els mitjans de comunicació i la premsa nacional i internacional sabien que era l'objectiu. Cal tenir en compte que Flavio Briatore, quan va sortir en l'afer de Max Mosley, va ser molt crític, i després a la FOTA ha tingut un protagonisme important, fins i tot promovent un campionat paral·lel. Aleshores, era un objectiu a complir. Algú va sortir de caça i es va endur la peça", ha afirmat en declaracions al programa 'Al Primer Toque' d'Onda Cero que recull Europa Press.

Más sobre

El mandatari assegura que Briatore es defensar? i qüestiona la potestat del Consell Mundial per "intercedir en la professió" del, fins a la setmana passada, patró de Renault. "Crec que recorrer? possiblement a la Cort Internacional d'Apel·lació de la pròpia FIA i vagi a la jurisdicció ordinària perqu? ha de defensar el seu modus vivendi", ha apuntat.

"He parlat amb ell diverses vegades i coincidim que sabem on som, per? jo per descomptat no sóc el defensor de Briatore, perqu? té un palmarès dubtós, almenys aix? és el que diuen els mitjans. Per? el que sí és clar és que hi ha hagut una caça i captura important cap a Flavio", ha afegit.


Sobre esta noticia

Autor:
Ep-deportes (121424 noticias)
Visitas:
187
Tipo:
Suceso
Licencia:
Copyright autor
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Etiquetas

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.