Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Javier Mesa Reig escriba una noticia?

El Concurso de Milacres de Sant Vicent Ferrer se celebrará en el Edificio de la ONCE de Valencia

04/04/2015 17:50 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

Las representaciones comenzarán el próximo martes 7 abril

 

  El pròxim dimarts s’iniciarà el Concurs de Milacres de Sant Vicent Ferrer que com cada any organisa l’associació cultural Lo Rat Penat d’acort en la Junta Central Vicentina  i en el patrocini i colaboració de l’Excm. Ajuntament de Valéncia, l’Excma.Diputació de Valéncia i demés patrocinadors, per a rememorar la vida i l’obra del Patró principal del Regne de Valéncia. Les representacions es realisaran en l’edifici de l’ONCE, en la Gran Via Ramon i Cajal, 13, de Valéncia,  a partir de les 16.30 hores els dies 7 dimarts, 8 dimecres, i 9 dijous.

 

L’altar que obrirà les actuacions el dimarts 7 d’abril és el de Russafa que interpretarà l’obra La Profecia d’Albaida. A continuació serà la tanda de l’Altar de l’Àngel Custodi en La Lleja d’Alcanyiç i El Compromís de Casp, seguit de l’Altar de la Mar La Dòna Endemoniada i per a acabar, l’Altar de Meliana que ha escollit El Deute Pagat.

 

El dimecres 8 d’abril, a partir de les 16.30 hores, continuaran en les interpretacions en l’Altar del Tossal que presentarà l’obra Els Tres Sermons de Granada; l’Altar del Mercat interpretarà El Cego i els Chiquets; l’Altar del Pilar en El Prior; l’Altar del Mercat de Colon presentarà l’obra L’Home que vengué la seua Ànima i per a acabar l’Altar de Chirivella interpretaràQuico el celós.

 

El tercer i últim dia del concurs serà el dijous 9 d’abril a partir de les 16.30 hores, continuant en les interpretacions l’Altar de Ribarroja en El Moro Abofetejat, l’Altar del Carme La Pesta Vençuda , l’Altar de la Pila Baptismal que representarà Un Llop en pell d’Ovella i finalment, que posarà fi al certamen de 2015 l’Altar de la Canyada que representarà La Pesta Vençuda.

 

El fallo es farà públic després de la delliberació del Jurat que es reunirà el dia 10 d’abril, divendres,  en el Saló Constantí Llombart de Lo Rat Penat a les 20.00 h.

Els guardons seran lliurats als guanyadors, el dissabte 18 d’abril a les 10.30 hores en l’Ateneu Mercantil, Plaça de l’Ajuntament, de Valéncia i com és costum i tradició l’Altar que obtinga el primer premi oferirà una representació extraordinària del milacre guardonat.

 

Segons les bases del Concurs, els Milacres han de ser representats per chiquetes i chiquets menors de 14 anys “ajustant-se a l’interpretació, adreça, ambientació i a la correcta dicció en llengua valenciana”.


Sobre esta noticia

Autor:
Javier Mesa Reig (15309 noticias)
Visitas:
1852
Tipo:
Nota de prensa
Licencia:
Copyright autor
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.