Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Mediterrani escriba una noticia?

Consells per a introduir-se a la vida universitària amb il·lusió!

27/09/2017 11:20 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

La Tornada de l'estiu per a fer front a la universitat és sempre una passa que realitzen dos tipus majoritaris d'alumnes: els qui s'ho prenen amb moltes ganes i il·lusió i aquells a qui els hi costa "una mica més" adaptar-se al nou inici de curs. En aquests moments en que tot canvia i els viatges de vacances han acabat, des d'EU MEDITERRANI volen compartir una sèrie de factors que donin ales per a tornar a enlairar-se amb tota l'energia i ganes de començar una nova etapa decisiva per la vida professional:

? El primer de tot, és necessari establir un ritme de descans adequat! Sembla de poca cosa, però després d'un estiu a on els horaris han estat deixats de costat, hi ha de 'resetejar' els espais per a dormir les hores adequades i poder començar cada dia amb la motivació necessària per a poder estar concentrats durant les classes. Si s'aconsegueix aquest punt, ja es té molt guanyat!

? En aquesta línia, la planificació dels horaris és un aspecte fonamental dels primers dies a la nova rutina. Saber dosificar bé les hores d'estudis i d'oci permet poder realitzar una transició correcta entre l'educació secundària i la vida universitària, tal com recomana la responsable del servei de Coaching de Mediterrani, Sonia Nicolau.

? S'ha de conèixer bé el sistema utilitzat al centre a on es vagi a estudiar. Un exemple és interactuar a fons amb els sistemes de campus digitals que té cada facultat per a poder saber què es pot fer i quines possibilitats ofereix. De la mateixa manera, hi ha alguns centres que ofereixen un dispositiu digital amb la matrícula, pel que cal saber com funciona correctament per a poder treure el màxim rendiment. En el cas de Mediterrani, aposten per la confiança i garantia que ofereix Apple i obsequien a cada alumne del Grau en Màrqueting i en Turisme amb un Macbook Air quan inicia la seva trajectòria universitària.

Más sobre

? Sembla el típic tòpic, però la universitat és molt més apart de classes i exàmens. És un concepte de vida que pot permetre desenvolupar nous projectes que s'adaptin als teus interessos i necessitats junts amb els nous companys. A EU Mediterrani per exemple, s'ofereix un servei d'esports que col·labora amb reconeguts centres esportius, entre d'altres.

? Si un sap el que l'hi agrada, ha de posar-ho en pràctica! Qualsevol empresa li dona cada vegada més valor al fet de tenir una gran experiència prèvia a l'hora de voler desenvolupar una tasca professional. EU Mediterrani té molt en compte aquest factor i per això disposa d'un servei de pràctiques que permet iniciar-les tan aviat com es vulgui, cosa que permet millorar el CV des del primer moment.

En resum, si un escull venir a estudiar a EU Mediterrani, l'hi resoldrem qualsevol altre dubte o qüestió que tingui, ja que pensem que la formació ha d'anar més enllà de les hores lectives. Us esperem!


Sobre esta noticia

Autor:
Mediterrani (249 noticias)
Fuente:
blog.mediterrani.com
Visitas:
1111
Tipo:
Reportaje
Licencia:
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.