Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Javier Mesa Reig escriba una noticia?

Discurso de Carmen Sancho, Fallera Mayor de Valencia 2014

30/09/2014 10:50 1 Comentarios Lectura: ( palabras)

Carmen Sancho se despide con palabras de agradecimiento y sencillez a Valencia y todo el mundo Mundo Fallero

HUI ES UNA NIT MÀGICA PER A TOT EL MON FALLER A ON L`EMOCIÓ, L`ESPERANZA I ELS SOMNIS VAN JUNTS DE LA MÁ.LES NOSTRES EMOCIONS, L`ESPERANÇA DE LES COMISIONS I ELS SOMNIS DE LES CANDIDATES.NO ES TAREA FÁCIL RESUMIR EN POQUES PARAULES LES PROFUNDES EMOCIONS QUE HE ARRIBAT A SENTIR ESTE ANY, CONTAR EL DIA A DIA SERIA INTERMINABLE PERQUÈ HAN SEGUT MULTITUD D`ACTES ALS QUE ASSISTIT, PERO EN CADASCUN D`ELLS, HE POGUT APRECIAR L`AMOR D`UN POBLE A LA SEUA REGINA.SI TINGUERA QUE DESCRIURE L`ANY ES UNA SOLA PARAULA SENSE DUBTE SERIA: GRACIES....PERQUÈ HAVEU FET QUE ME TROBARA BENVINGUDA EN CADA CASAL, MAI ESTARÉ PROU AGRAÏDA PER HAVER-ME BRINDAT L`OPORTUNITAT DE PODER CONVIURE EN TOTS VOSATROS, PER TOTA L`ALEGRIA I RESPECTE QUE M`HEU DEMOSTRAT I SOBRETOT PER L`AMOR A LA NOSTRA FESTA DE LA QUE POGUT IMPREGNAR-ME EN TOTES LES COMISSIONS, VEGUENT AL FALLERS COM LLUITEN PER MANTINDRE VIVES LES NOSTRES TRADICIONS RECÓRRER LA NOSTRA VOLGUDA COMUNITAT I SENTIR EL VOSTRE AFECTE, HA SEGUT LO MES MERAVELLÓS D`ESTE ANY. TAMBÉ ELS VOSTRES SOMRIURES EN ELS MEUS MOMENTS MES DIFICILS.

GRACIES A TOTS I CADASCUN DE VOSATROS PER LES ATENCIONS QUE ENS HAVEU DONAT ENGUANY, ALLA A ON HEM ANAT S`HAVEU ESFORÇAT PER A FER-NOS SENTIR VOLGUDES.EM QUEDE AMB UN TROÇET DE TOTS VOSATROS I ESPERE QUE EL MON FALLER SEMPRE TINGAU, UN BON RECORD MEU.

MOLT PROMPTE TORNARÉ A LA MEUA COMISSIÓ PLAÇA DEL MERCAT, LA QUE M`HA FET SENTIR ESTE AMOR PER LA FESTA I QUE M`HA DONAT SUPORT DURANT TOT L`ANY, TAMBÉ HO HA FET EL MEU SECTOR LA XEU, LA XEREA I EL MERCAT, VOS HE SENTIT JUNT A MI DURANT TOT EL ANY, ESPERE HAVER CUMPLIT LES ESPERANÇES QUE TOTS HAVIEU DEPOSITAT EN MI.

VULL APROFITAR TAMBÉ PER A RECORDAR I DONAR LES GRÀCIES A: PROTECCIÓ CIVIL, POLICIA LOCAL, EXÈRCIT I BOMBERS… I ALS QUE FAN QUE LA FESTA LLUIXCA AMB LLUM PRÒPIA: ARTISTES FALLERS, PIROTÉCNICS, FLORISTES, PERRUQUERS, INDUMENTARISTES I A TOTS ELS MITJOS DE COMUNICACIÓ … PERQUE SENSE TOTS VOSATROS AÇO NO SERIA POSSIBLE.

 

A LES FESTES GERMANES, A LA BELLEA D´ALACANT, BEA I A LA REGINA DE LES FESTES DE CASTELLÓ, LARA, GRÀCIES PER HAVER-ME ENSENYAT LA RIQUESSA I TRADICIONS DE LES VOSTRES FESTES I PERQUÈ JUNT A VOSATRES HE VIXCUT MOMENTS INOLVIDABLES I PLENS D`EMOCIONS, ME CONSIDERE AFORTUNADA DE PODER DIR-VOS AMIGUES. ESTE ANY ENS HA UNIT PER A SEMPRE.

LA RESPONSABILITAT I DIFICULTAT QUE IMPLICA ESTE CÁRREC, HA SEGUT MÉS LLEUGER DE DUR GRÀCIES A: L`AMOR, LA BONDAD, L´ HUMOR, LA CONFIANÇA, LA TOLERÀNCIA, LA COMPRENSIÓ, LA DEDICACIÓ, L´ ESFORÇ, LA FORTALESSA, LA GENEROSITAT, L´ALEGRIA I L´ILUSIÓ.

DOTZE PARAULES, QUE CADASCUNA DE LES DOTZE COMPONENTS DE LA CORT D`HONOR HA APORTAT A VALÈNCIA I A LES SEUES FALLES I QUE HAN FET POSSIBLE QUE JO CRESQUERA COM A PERSONA I COM A FALLERA.SANDRA, PAOLA, LAURA, ESTHER, LUCIA, MARTA, MARIA M., CRISTINA, MARIA L., IRENE, ARANTXA I AMPARO.DOTZE COMPANYES, DOTZE AMIGUESTOT EL QUE M`HAVEU ENSSENYAT EL PORTARÉ SEMPRE EM MI.

FA UN ANY EN ESTE MATEIX LLOC LA SORT ENS VA SOMRIURE I VA A SER UNA BENDICIÓ EL SER ESCOLLIDES LES TRETZE JUNTES I ESTIC SEGURA QUE SI PUGUERA ELEGIR-VOS HO TORNARIA A FER UNA I MIL VEGADES, PERQUÈ JUNT L´ ESFORÇ I ESTIMA DE LES VOSTRES FAMILIES HAVEM CAMINAT FORMANT UNA SOLA.

VALÈNCIA I EL MÓN FALLER VOS VOLEN I JO SEMPRE MES SENTIRÉ MOLT ORGULLOSSA DE VOSATRES NO SOLAMENT PER ENGRANDIR LA NOSTRA FESTA SI NO TAMBÉ LA MEUA VIDA.

DOLÇA CLAUDIA, GRACIES PER MOSTRAR-ME LA NOSTRA FESTA DESDE ELS ULLS DE LA INFÀNCIA, GRÀCIES PER LA TEUA ALEGRIA INNATA, ELS TEUS ABRAÇOS I LA TEUA AMISTAT. EL MON FALLER INFANTIL SEMPRE TE RECORDARÁ COM UNA MERAVELLOSSA REGINA I JO MAI T`OBLIDARÉ PERQUÈ HAVEM VIXCUT JUNTES MOMENTS MERAVELLOSOS QUE PER SEMPRE GUARDARÉ EN LA MEUA MEMORIA.AMB TU, LA TEUA FAMILIA I LES COMPONENTS DE LA CORT INFANTIL HE GAUDIT DE CADA INSTANT, TINDRE-VOS AL MEU COSTAT HA SEGUT UN PLAER, JA SABEU QUE SEMPRE VOS PORTARÉ EN EL MEU COR.CLAUDIA, QUE ELS ANYS NO FAÇEN UNA ATRA COSA QUE UNIR-NOS MES ENCARA.

ESTE ANY HA SEGUT UN ANY DE SENSACIONS TROBADES, PERQUÈ HE PERDUT A UNA DE LES PERSONES MÉS IMPORTANTS DE MA VIDA, FERNANDO, MAI HE DEIXAT DE SENTIRTE AL MEU COSTAT, ESPERE QUE ALLÁ A ON TE TROBES CONTINUES SENTIN-TE ORGULLÓS DE MI.VULL TINDRE UN ESPECIAL AGRAÏMENT A LA PERSONA QUE M`HA VIST CRÉIXER, QUE SEMPRE HA CREGUT EN MI, LA QUE M`HA ENSSENYAT EL BON CAMÍ, ENCARA QUE NO SEMPRE ERA EL FÁCIL.ELLA MES QUE NINGÚ HA FET QUE TOT TINGUERA SENTIT, QUI HA FET QUE MAI PERGUERA EL SOMRIURE I QUE NO DESPEGARA ELS PEUS DE LA TERRA: MAMÁ…AMB TÚ HE COMPARTIT SECRETS, MIRADES CÒMPLICES, RETOCS D` ÚLTIMA HORA, MIMANT SEMPRE EL MÍNIM DETALL. PARTICIPANT DE LA MEUA ALEGRIA, M`HAS GUIAT EN ESTA TRAVESSIA COM NINGÚ HO HAURIA FET, AJUDANT-ME EN TOT PERO DEIXANT-ME PENDRE LES MEUES DECISIONS.AL MEU GERMÁ PER RECOLÇARME EN TOT MOMENT, A TOTA LA MEUA FAMILIA PER COMPARTIR LA MEUA IL.LUSIÓ.VOS VULL MOLT.

TOT EL QUE HE VISCUT ESTE ANY HA SEGUT UNA LECCIÓ DE VIDA, HE TINGUT L`OPORTUNITAT DE VIURE VALENCIA DE MOLTISSIMES FORMES I DE TOTES ELLES M`HE ENAMORAT, ADMIRANT TOTES LES COSES QUE PER SORT HE POGUT CONÉIXER I QUE PER SEMPRE PORTARÉ EN EL MEU COR.

I A TÚ, FM DEL 2015, TE RECOMANE QUE CUIDES AL MÓN FALLER PERQUÉ ELLS SON EL QUE FARAN QUE ESTE ANY SIGA, SENS DUBTE, EL MILLOR DE LA TEUA VIDA.

ESTA ES L`HISTORIA DE COM UN POBLE CONVERITX A UNA DONA EN UNA REGINA, HUI DIXE ESTE CÁRREC, PERO PER SEMPRE ESTARÉ AGRAÏDA A ESTE MERAVELLÓS POBLE, A ESTA GRANDIOSA FESTA I A TOTS I CADASCÚ QUE LA FAN POSSIBLE.

FINS SEMPRE VALENCIA

 

nota- fotografia alejandro muñoz


Sobre esta noticia

Autor:
Javier Mesa Reig (15309 noticias)
Visitas:
4181
Tipo:
Reportaje
Licencia:
Copyright autor
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

×
¿Desea borrar este comentario?
Borrar
0
+ -
Responder

Usuario anónimo (30/09/2014)

enhorabuena por incluir el discurso de Carmen Sancho