Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Javier Mesa Reig escriba una noticia?

Discurso de Claudia Villodre, Fallera Mayor Infantil 2014 de Valencia

30/09/2014 11:00 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

Claudia vuelve a conquistar al pabellon de la fuente de San Luis con su simpatia

A tots, molt bona nit. Ja estem ací Carmen, i mira que creiem que aquesta nit no arribaría mai, però sí, ja ha arribat, encara que sé que açò no és una despedida ni molt menys, es un fins sempre. Cort Major, “mis FAMAS”, cort Infantil, la meua cort, que guapes esteu totes i que orgullosa estic de vosaltres i vostres families, ha sigut meravellòs compartir aquest any junt a vosaltres.

Abans de continuar, volguera demanar-vos un gran aplaudiment per a les xiquetes i senyoretes que van a viure una de les nits més especials de la seua vida, una nit que mai oblidaran, una nit en la que elles son les protagonistas, xiquetes i senyoretes que compartixen la mateixa il.lusió i pasió per nostra volguda festa, com tots els que estem ací; així que a totes vosaltres, que esteu radiants esta nit, vos envie un bes molt fort i este aplaudiment de tots que segur vos dona molta força.

Sabeu una cosa?. Tal vegada sí… De major m’encantaría ser actriu, interpretar, fer moltes pel.lícules, obres de teatre…. Puix bé, hui mentres em pentinava, m’he donat compter que ja he sigut protagonista de la meua pròpia pel.lícula, d’ una meravellosa pel.lícula sobre nostra festa. En ella ha hagut moltissims protagonistes que a tots no podré nominar, per exigències del guió. Una pel.lícula en la que no ha faltat de res.

A la escenografia, els artistes fallers, José Ceballos i Paco Sanabria, espectaculars! I els exteriors, rodats per Valencia i els seus pobles, artistes que han plenat els carrers amb les seues obres d’ art. ¡Un Òscar per al millor decorat!.

I qué dir del director de la pel.lícula, una persona que viu per y per a la festa, Paco Lledó, que més que un director ha sigut un gran amic. ¡Un Óscar per al millor director i el seu equip!

Tota pel.lícula té la seua banda sonora, i la de la meua peli ha sigut a càrrec de grans pirotècnics que han fet música amb les seues mascletaes i Castells, junt a fabul.losos músics que ens han fet pasar-ho genial, interpretant eixos acordes, amb espectadors de tot el mòn …. Un Oscar per a la millor banda sonora!!!

¡Però…quin despist, encara no vos he dit de que va aquesta pel.lícula! Puix bé, tracta d’una xiqueta i una dona que fan realitat el somni de la seua vida, el de qualsevol valenciana fallera. Un somni que comença amb la cridà de nostra Alcaldessa i on van succeir experiències increíbles, emocionants i irrepetibles... Quasi tota la pel.lícula succedeix a València, encara que també es graben seqüències a Castelló i Alacant sobre les seues festes, on ens tractaren realmente bé i on vaig conèixer a Beatriz Marta i Nuria … i de la seua mà descobrisc coses meravelloses de les Gaiates de Castelló i de les Fogueres d’Alacant. Gràcies! Gràcies, perquè sou realmente genials. Un Oscar per a vosaltres, nostres festes veïnes i per totes les meravelloses festes de la Nostra Comunitat!

Pero bé, no perdem el fil de la història. La majoria del rodaje s’ha realitzat a València com vos deia, ¡qué millor lloc per a la meua pel.lícula!. En llocs fabul.losos com el balcó de l’Ajuntament, la Plaça de la Verge, Les Torres de Serrans, El Palau de la Música, el Palau de l’Exposició, infinitat de Casals, els seus carrers…. i fins i tot ací, a la Fonteta, encara que, una de les escenas de la que més orgullosa em sent, és en la que van reunir a la història de nostra festa, a les Falleres Majors de València, Corts d’honor i membres de Junta Central Fallera dels ultims 75 anys. Quina Ofrena més històrica i carregada d’emoció. Per a mi, va ser tot un honor. Un Oscar per a la millor producció.

Más sobre

Com a protagonistes d’aquesta pel.lícula, una xiqueta i una dona junt a un increíble grup d’amigues. Bé, puix la dona la conegueu més que de sobra. Ella, la meua germana major, la meua confident, la meua consellera, la meua Fallera Major de València… Carmen Sancho de Rosa. Menuda peli veritat?. Realment ha sigut meravellòs poder compartir amb tu tants i tant moments. Gracies Carmen per haver-me donat eixe bes quant l’he necessitat, eixe abraç quantno l’esperava, eixe guiñ quant sabies que em faria somriure, i per agarrar-me fort de la mà en tantes i tantes ocasions. Vull que tots sapien, que et vull molt Carmen, a tú i a tota la teua família.Tot açò, junt a un grup de dones, nostres FAMAS, especial cadascuna d’elles, sempre pendents de nosaltres… Vos volem al nostre costat per a sempre.

Y les meues companyes d’aventures, protagonistas junt a mi en tot moment d’aquesta pel.lícula, i que sens dubte no haguera sigut igual sense vosaltres. La meua Cort d’honor (Lucia, Susana, Laura Bueso, Celia, Marta, Alicia, Paula, Patricia Cañestro, Patricia Simarro, Laura, Andrea y Nuria), sou per a mi la millor Cort d’Honor que mai poguera desitjar. Per això vull demanar l’ajuda de tota la Fonteta, de tots vosaltres, per a que lis dediqueu el major dels aplaudiments pel magnífic paper que a la festa fallera infantil han fet i així, que aquest moment quede grabat per sempre en cadascuna de vosaltres. Vos vuic!

I fans com han sigut, sens dubte, els components de la meua xicoteta comissió, que han estat al meu costat demostrant sempre el seu orgull i mirant-me com la màxima representant. Ara tornaré amb ells, a la meua falla Regne de Valencia-San Valero de nou i podré agrair-los i tornar-los tot eixe voler.

I algú té que portar les maletes d’una actriu, veritat?, pues han sigut molts. Els meus iaos, tios, amics i especialmente els meus papis, Mati i Raúl, sempre darrere de mi, allí on jo estiguera, disfrutant a l’ombra tot aquest any… jo sí que soc fan de vosaltres!!!... No imaginava girar el cap i que no estiguereu prop. Gràcies papis!!

Y ella, la peque, mi manager, mi hermanita, la persona que volverá a ver esta película una y mil veces, mi mayor fan, la que con más intensidad ha vivido el año junto a mí. Daniela, que ha conseguido ganarse el corazón de muchos de vosotros. Eres realmente increíble, un ejemplo a seguir. No hubiese podido tener mejor manager para este año. ¡Muy fan tuya! Te quiero infinito!.

¡Un oscar para la mejor manager!

I qué sería d’una pel.lícula sense un GUIÓ brillant. Aquest guió l’heu escrit vosaltres, ¡sí vosaltres!, ¡tots!, ¡FALLERS!, i vos deixe per al final per vostra importància. ¡ Un any més heu segut capaços d’escriure la història de la festa, la més bonica i gran del mon! Que fácil ha sigut tot, amb l’ajuda de tots vosaltres junt a mi.

He sentit vostre calor, he vist vostres cares d’emoció en molts moments, m’heu obert les portes de vostres casals, de vostres cors… heu sigut, tots i cadascú de vosatres, els verdaders protagonistas, heu conseguit moltes vegades ferme sentir com una princesa. Ha sigut meravellòs…irrepetible… i tot perque vosaltres heu volgut que així siga. Falleres i fallers, comisions infantils, de València i de tants pobles que he visitat i als que he sentit tant de voler…. Als que esteu ací i als que esteu a casa…gracies, gracies, i milers de gracies per haver-me ajudat a portar aquesta banda amb gran orgull. Gracies pel vostre treball, gracies per fer-me tan feliç ¡Sou… els millors!. I sense vosaltres aquesta peli no haguera sigut possible. Un oscar per al millor guió faller

 

Peró aquesta pel.lícula no té un final, aquesta pel.lícula……continúa… Dir-vos que em sent tranquila per haver sigut capaç de disfrutar i viure cada dia, com un meravellòs regal. Desitje i espere haver-vos pogut correspondre a tots, amb el meu amor per nostra festa i amb eixe somriure que es va dibuixar a la meua cara ara fa un any, cumplint així…orgullosa un somni!!!

Moltissimes gràcies i Fins sempre!!!


Sobre esta noticia

Autor:
Javier Mesa Reig (15310 noticias)
Visitas:
5981
Tipo:
Reportaje
Licencia:
Copyright autor
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.