Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Javier Mesa Reig escriba una noticia?

Fallo del jurado del XIX Concurso D´INTERPRETACIÓ AL PIANO "MESTRE JOSEP SERRANO"

19/11/2013 11:50 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

Javier Manuel Obrer, ANDREA BENABENT, MARÍA LINARES I FCO. JOSÉ GARCÍA HAN SEGUT ELS GUANYADORS DEL CERTAMEN

 

S’ha fallat el XIX Concurs de Piano "Mestre Josep Serrano" que s’ha celebrat en el Sala “Constantí Llombart” de la Societat d’Amadors de les Glòries Valencianes.

 

Este certamen, organisat per Lo Rat Penat, està dirigit als jóvens pianistes que estiguen realisant o hagen finalisat els seus estudis en conservatoris o escoles musicals de la Comunitat Valenciana, en l´objectiu d´ajudar a la promoció de les noves promeses en l´interpretació al piano. Per això conta en el recolzament de destacats professors, intèrprets i experts en piano valencians.

 

El concurs s´ha desenrollat en una gran participació, i un altíssim nivell interpretatiu i un gran temperament artístic per part dels concursants. Els membres del jurat han coincidit en senyalar l’increment del talent dels participants any rere any, lo que confirma al concurs organisat per la decana de les associacions culturals valencianes com a un dels més prestigiosos en esta disciplina per a jóvens intérprets.

 

Lo Rat Penat, fundada en 1878, decana de les societats culturals valencianes, és propietària per donació familiar del piano del mestre de Sueca, per lo que va decidir convocar este concurs en el nom de "Mestre Josep Serrano", u dels més grans i prolífics compositors valencians.

 

Els premiats per categories han segut:

* Categoria A:             MARÍA LINARES MORENO

* Categoria B:             ANDREA BENABENT FOLLANA

* Categoria C:             JAVIER MANUEL OBRER VALERO

I el jurat ha acordat concedir en la Categoria B una

* Menció d’Honor: FCO. JOSÉ GARCÍA VERDÚ

 

Els guanyadors rebran els seus guardons en la cerimònia dels CXXX Jocs Florals que es celebrarà  pròximament en el Teatre Principal de Valéncia.

 

Aixina mateix, els guardonats participaran en un concert extraordinari que es celebrarà en el Palau de la Música, en la pròxima primavera en data que oportunament s'anunciarà.

 

El concurs ha contat en el patrocini del Palau de la Música de Valéncia, Ajuntament de Valéncia, Diputació de Valéncia i Conselleria d’Educació, Cultura i Deport.

 

Peus de foto:

 

Els guanyadors del Concurs de Piano (d’esquerra a dreta) : Foto 1:ANDREA BENABENT, FCO. JOSÉ GARCÍA I MARÍA LINARES. Foto 2: JAVIER MANUEL OBRER.


Sobre esta noticia

Autor:
Javier Mesa Reig (15309 noticias)
Visitas:
492
Tipo:
Nota de prensa
Licencia:
Copyright autor
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.