Globedia.com

×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Irene Roda Sanz escriba una noticia?

Per ignorància, per imprudència i... per mala llet !

20/06/2010 23:08 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

Primer que res voldria donar les gràcies a tota aquesta gent que diu que ens beneficia..

Primer que res voldria donar les gràcies a tota aquesta gent que diu que ens beneficia, Hi ha zones que els toca la loteria, altres que els ho toquen les nuclears com a nosaltres i altres que per desgracia els ho toquen malalties com per exemple el cáncer que per cert, nosaltres batem el record d´Espanya!, és la zona on més n´hi ha!. Gràcies per no fer cap estudi sobre aquest fet i per no preocupar-se per això. Per cert, per què no els preocupa?, Per què és obvi potser? Per què no els interessa? O.. perquè tant els dona la nostra salut? Som insignificants potser? I jo que em creia que vetllaben pel nostre desenvolupament econòmic i el nostre ben estar! Gràcies també per permetre que el majestuós riu que teniem ple de vida ara està ple de mercuri que per sort, no per la seguretat dels responsables, pesa i es manté esfonsat, el volen treure sí, i ja està aprovat però… ja ho farem! Si per uns d´aquests moviments fluvials surt i s´escampa enverinarà tota la zona però som una zona en sort, això no passarà, i si passa, què?. També vull donar les gràcies per la gran responsabilitat i seguretat de les nostres nuclears. Recorden Vandellòs I? Sí, la primera nuclear que tinguerem, una pre-fabricada que ja havent expirat la data de funcionament continuava donant rendiment, hi havia fuites, problemes, però seguia funcionant fins que un dia per sort, no per seguretat, no va esclatar però ben a punt va estar. Tindrem la mateixa sort en la d´Ascó? Ja ha hi hagut fuites i per cert, gràcies per no avisar a la población perquè totes les fuites tenen efectes nocius per a la salut però, en una mica de sort, no passarà res, i si passa, tampoc ho sabran ni ho podrán demostrar. Bé, ja tenim tres nuclears! Gràcies per posar-les aquí i enriquir-nos. Però jo em pregunto… Si tot això genera tants benificis i tant desenvolupament econòmic, com és que han de donar 3000 euros a tots els nens i nenes d´Ascó quan acaben els estudis? Com és que paguen grans instal.lacions i moltes coses més? La resta d´industria no paga per estar a un lloc, la gent ho vol però aquesta, tot i donant llocs de treball ben pagats i afavorint el desenvolupament d´un poble, encara han de pagar més per a que ho acceptin?. Què passa? Tothom té un preu oi? i… sinó fecin això no ho posarien a enlloc, veritat?.

Bé després de veure la seguretat nuclear que tenim o la sort que tenim, ens volen posar un cementiri nuclear. A vuere, riu agonitzant, aire contaminat… Ah! Ara només faltava la terra, sí senyors que no en tenim prou! Que tot quedi ben concentrat! Tot a les terres de L´Ebre, quina sort!

Doncs com tots ja saben, les nostres terres tenen atractiu turístic, que fins i tot un gran parc temàtic com eurodisney es volia posar aquí però no, nosaltres som de nuclears, no de parcs temàtics. No hagués aportat un desenvolupament econòmic a la zona també? Però no, el deixarem anar! També les nostres terres gaudeixen d´un important interés cultural i social. Tenen riquesa propia i una gent que val la pena i per tant, i ara parlant seriosament, amb sentiment i de tot cor, voldria poder donar-los les gràcies per no posar el cementiri nuclear a les nostres terres, que ja en tenim prou!


Sobre esta noticia

Autor:
Irene Roda Sanz (3 noticias)
Visitas:
321
Tipo:
Opinión
Licencia:
Distribución gratuita
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.