Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Diagonalinformatica escriba una noticia?

Imaginació a les xarxes socials

30/01/2015 10:50 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

En un món on cada día l'e-commerce es menja una major part del pastís, la presència a les xarxes socials s'ha tornat vital. Sobretot en casos on l'empresa no té un lloc físic per vendre i s'ha de comunicar amb els clients únicament mitjançant aquestes eines. Però, són només les empreses qui s'aprofiten d'elles per empènyer iniciatives? Si per les xarxes es poden organitzar manifestacions, difondre massivament continguts i, fins i tot, trobar parella, qui s'atreviria a posar-hi límits?

Cada dia són més els usuaris que s'han beneficiat d'elles de forma espontània i imprevista.

UN exemple es la publicació de "Tuitpoemes", el primer llibre del món d'aquest estil i escrit en català. Doncs bé, l'original iniciativa justament va néixer arran de twitter, on els dos autors d'aquest llibre es van conèixer mitjançant un intercanvi de poemes de 140 caràcters. A partir d'aquí, i també amb la interacció a la xarxa de l'ocellet blau de l'editorial Ganzell, es va decidir tirar endavant aquest projecte gràcies al patrocini de Verytinta, una empresa de Barcelona especialitzada en la venta de consumibles originals i impressió.

Si bé és cert que tots hem criticat- en algun moment o altre- la vulnerabilitat de les xarxes pel que fa a la privacitat i a la seguretat de l'usuari, també cal ser just i reconeixen els seus punts forts. L'exemple del naixement de 'Tuitpomes' és només un dels molts casos en què les xarxes ajunten peces separades per acabar construint el puzzle final.

El secret de l'èxit? Enllaçar una bona idea, un recurs, el suport definitiu que tanqui el cercle i millions d'usuaris que piulen cada día com a mitjà d'expressió. Paris uk escorts

?????????? ?????? ?? ?????


Sobre esta noticia

Autor:
Diagonalinformatica (165 noticias)
Fuente:
diagonalinformatica.com
Visitas:
2023
Tipo:
Reportaje
Licencia:
Copyright autor
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.