Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Manelprofessor escriba una noticia?

Interrumpido el tramo de Renfe entre Terrassa y Manresa tras...Barcelona

18/03/2011 18:35 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

■ La Generalitat formarà uns 1.200 aturats. ■ L'empresa en fitxarà el 60% de forma indefinida. ■ S'aniran incorporant a partir de la primavera

Seat. Un total de 1.200 aturats començaran a formar-se en els tallers de la Zona Franca en les pròximes setmanes. Optaran a algun dels 700 contractes indefinits que ofereix Seat per a la producció, a partir de la segona meitat de l’any, del nou Audi Q3. L’automobilística i el departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat van suscriure ahir l’acord per formar els candidats, que ja es poden inscriure a les oficines del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i que s’emmarca dins el projecte Forma i contracta.

Se seleccionaran desocupats amb estudis de cicle formatiu de grau mitjà o superiorAixí, el Govern subvenciona el 100% de la formació dels alumnes a canvi que l’empresa en contracti, com a mínim, el 60%. Se seleccionaran desocupats amb estudis de cicle formatiu de grau mitjà o superior en especialitats industrials o equivalents. Els cursos, teòrics i pràctics, duraran dos mesos i es faran als centres de la Zona Franca i Martorell.

Más sobre

D’altra banda, el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, va afirmar ahir que la indústria de la moto "té futur", tot i el tancament de les plantes de Derbi i Yamaha. Això sí, cal "especialització, producció d’alt valor afegit i reforç de la industrialització". El sector va replicar-li demanant-li una llicència per circular per la muntanya i que es pugui dur ciclomotor a partir dels 14 anys.


Sobre esta noticia

Autor:
Manelprofessor (5516 noticias)
Visitas:
208
Tipo:
Nota de prensa
Licencia:
Distribución gratuita
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Etiquetas
Empresas
Lugares

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.