Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Cristina4 escriba una noticia?

"El nen que es va convertir en paquet", el llibre que et farà pensar

22/09/2016 13:20 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

Recentment, l'autor Francesc Estival, ha publicat el seu últim llibre, El nen que es va convertir en paquet. Està disponible en format electrònic a tot el món

Francesc Estival, autor de diversos llibres com Cariòpside (1999), The Brigand’s Flame (2002) o de Stars Over the Desert (2004), acaba de publicar el seu darrer llibre en format digital: El nen que es va convertir en paquet (2016). 

 

 

En aquest nou llibre, sembla que l'autor ha volgut presentar-nos una realitat que coneixem però que no volem veure: els sentiments que experimenten els nens i nenes de pares divorciats. 

La novel·la tracta del Jaume, el nen protagonista de l'obra. Cert dia, els pares del Jaume li comuniquen que estan pensant en el divorci. Aquesta obra presenta els sentiments que experimenta en Jaume des que els seus pares li comuniquen la seva separació. Un recorregut que va de l'inconformisme davant d'aquesta situació, fins a la maduració del protagonista. 

No només el lector pot veure el punt de vista del Jaume davant del divorci, sinó que Estival presenta un seguit de personatges que també tenen el seu propi punt de vista. D'aquesta manera, podem veure la perspectiva dels pares, de la Irene, del Nan, de l'avi Xalà... Tots els personatges que apareixen a la novel·la tenen raó de ser i tots aporten el seu granet de sorra per a la maduració del Jaume. 

L'obra presenta un to senzill i dinàmic, plena d'escenes cómiques que et treuen més d'un somriure. Però, darrere d'aquesta aparent diversió, Francesc Estival ens presenta el dol que sent un nen davant d'un divorci, com l'enfronta o, més aviat, la lluita per acceptar-lo. Acompanya al Jaume en aquest camí de maduració, on cada personatge té alguna cosa que aportar, on tot té raó de ser. 

 

 


Sobre esta noticia

Autor:
Cristina4 (7 noticias)
Visitas:
6168
Tipo:
Opinión
Licencia:
Distribución gratuita
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.