Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Marcnadal escriba una noticia?

"La pérdida del cuerpo" Sección Oficial de la 32ª edición Festival de cine de Girona (España).

14/09/2020 16:49 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

"La pérdida del cuerpo" forma parte de la Sección Oficial de la 32ª edición del Festival de cine de Girona. Gracias al festival, el documental sobre la esclerosis múltiple se proyectará en la Casa de Cultura de Girona, el 29 de Septiembre del 2020 a las 17:30.

imageEl festival es un evento dirigido al talento de los profesionales de la industria cinematográfica, artistas y estudiantes, para que emerjan creatividad con la noble difusión de valores y pensamiento profundo. Es el festival con más salas de cine de estreno en Cataluña, 10 salas con una entrada emblemática, exclusiva para el Festival en el centro de la ciudad, en la emblemática plaza de la Independencia. Es el festival más antiguo de Cataluña después de Sitges.

imageFestival de Cinema de Girona és un congrés internacional de talent que genera el camí de totes les arts cap al seu públic i el seu mercat, amb una repercussió a tot el món.

Té lloc a les afores de Barcelona, Girona, coneguda a tota Europa per monuments únics com l'Antic Barri Jueu, les cases de l'Onyar o la catedral, que és la més ampla del món en estil gòtic. Amb una llarga tradició cultural en el seu entorn, destacant celebritats com Salvador Dalí, Xavier Cugat, Josep Pla, Bonastruc ça Porta, etc. Aquesta petita ciutat posseeix 30 pantalles de cinema, 3 teatres, sales de concerts, galeries d'art... i no oblidem la seva gran gastronomia, els paisatges i la gran hospitalitat per parts dels seus habitants.

imageAmb tres dècades de tradició, el Festival de cinema de Girona, és un esdeveniment on els artistes estrenen la seva obra, debaten la creació, fan mercat, contactes, intercanvis... paral·lelament festes, espectacles i música. Tanmateix el Festival s'adreça al públic de Girona.

Va arrencar el 1989, on un grup de joves gironins va posar les seves pel·lícules a la pantalla, amb la necessitat de compartir les seves creacions artístiques. Aquell esdeveniment ha donat lloc a un Festival de cinema, pioner a Catalunya en la categoria "B", tot atraient a talent de 130 països del món.

Más sobre

imagePREMIS

MILLOR CURTMETRATGE

MILLOR LLARGMETRATGE

MILLOR GIRONA TALENT

MILLOR INTERPRETACIÓ (premi Xavier Cugat)

MILLOR MÚSICA

MILLOR FOTOGRAFIA

MEJOR MONTAJE

MEJOR TRATAMIENTO DE LA IMAGEN

MILLOR DOCUMENTAL

MILLOR EXPERIMENTAL ART FILM

MILLOR INFANTIL

MILLOR JEWISH FILM FESTIVAL

MILLOR WEBSERIE

MILLOR MUSIC FILM

MILLOR HANDICAPPED FILM

MILLOR ADVERTISING FILM

imageCRITERIS

Creativitat i innovació en el llenguatge cinematogràfic. La transcendència del discurs, la capacitat narrativa, l'efectivitat del discurs en la narrativa i fora de la narrativa. El discurs emocional, el seu ritme.

Les situacions, el seu impacte. El guió, la direcció, la producció, el muntatge, la interpretació, la direcció d'art, la música, la fotografia, el tractament de la imatge, els efectes especials. Originalitat, allunyament de qualsevol mimetisme i convenció. Capacitat d'impactar, comunicar i atreure a l'espectador. L'obra per naturalesa té contingut. El seu discurs no pot estar en contra dels principis bàsics dels drets humans, la defensa de la llibertat, la sostenibilitat, la igualtat de gènere i l'atenció a les persones o col·lectius més febles. Creix el seu interès si desenvolupa conceptes artístics, humans, culturals, educatius i històrics.

image

LA PÉRDIDA DEL CUERPO, largometraje documental sobre la esclerosis múltiple.

Realizado con el apoyo de la compañía BIOCAD.

Director: Marc Nadal.

Duración: 90 min.

País: Rusia.

Género: Documental.


Sobre esta noticia

Autor:
Marcnadal (513 noticias)
Fuente:
marcnadal.com
Visitas:
1154
Tipo:
Reportaje
Licencia:
Creative Commons License
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.