Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Juanjoll escriba una noticia?

La Plataforma celebra la sentència del TSJCV i insta Camps a destituir a Font de Mora abans de setembre

27/07/2009 21:30 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

La Plataforma per l'Ensenyament Públic ha celebrat hui la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que anul• la l'ordre d'impartir Educació per a al Ciutadania (EpC) en anglés perqu? constituïx "un nou èxit de la comunitat educativa, a favor del rigor i la qualitat de l'ensenyament". Alhora, els integrants del col• lectiu han exigit que, després d'esta sentència, el president de la Generalitat, Francesc Camps, destituïsca al conseller d'Educació Alejandro Font de Mora "abans de setembre".

Els membres de la Plataforma s'han reunit hui per a valorar la situació "després del nou revés sofrit pel govern Camps, esta vegada procedent del TSJCV".

Des de l'entitat han valorat que, "després de l'èxit de les mobilitzacions durant tot el curs i la decisió del TSJCV, el president de la Generalitat, Francesc Camps, no té una altra eixida que remodelar l'equip de la Conselleria d'Educació i modificar una política educativa marcada per la gestió antidemocràtica, la crispació i carència de recursos".

"El president Camps ha de respondre a la seua responsabilitat de govern, deixar de costat els seus assumptes personals amb la justícia i donar resposta després d'un any de crispació i carència de consens", han asseverat.

Alhora, la Plataforma ha recordat que "si Camps no canvia la crispació per la negociació i acords amb la comunitat educativa, tornaran a les mobilitzacions a partir del començament de curs".

En este sentit, han avançat que s'est? preparant un manifest d'adhesió per als centres escolars i un acte unitari per al 8 de setembre.

"El Govern de Camps ha suspés el curs, i el setembre tornar? a repetir tot el procés de mobilització, ara sabem a més que la línia començada per la Conselleria no és viable jurídicament i per tant no ens n'anem a parar", han advertit.

Font: Europapress 28jul09


Sobre esta noticia

Autor:
Juanjoll (288 noticias)
Fuente:
aupv.net
Visitas:
323
Tipo:
Reportaje
Licencia:
Creative Commons License
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.