Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Javier Mesa Reig escriba una noticia?

Programa de Fiestas del altar del Tossal en las Fiestas de San Vicente Ferrer 2014

27/04/2014 19:00 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

El programa completo de los actos celebrados en el altar del Carmen con motivo de las fiestas de San Vicente Ferrer 2014 en el Altar del Tossal

El programa completo de los actos celebrados en el altar del Carmen con motivo de las fiestas de San Vicente Ferrer 2014 en el Altar del Tossal 

Hoy en las noticias de Javier Mesa Reig para Globedia realizamos un especial Feistas de San Vicente Ferrer 2014 en la ciudad de Valencia. A continuacion puedes disfrutar de los actos completos que realizará el Altar del Tossal   de Valencia durante el domingo 27 de Abril y el Lunes 28 de abril, dia de la Festividad de San Vicente Ferrer 2014 en la ciudad de Valencia

 

 

DIA 28 D’ABRIL (DILLUNS DE SANT VICENT)

A les onze del matí, en el punt a on s’alça l’Altar del TOSSAL, concentració de la comitiva que formarà part activa en la tradicional OFRENA DE FLORS al Sant i visita a la CASA NATALÍCIA DE SANT VICENT FERRER (pouet de Sant Vicent), que l’Honorable Clavariesa de les Festes Vicentines Ilma. Sra. Na Sela Falcó i Pitarch, la JUNTA CENTRAL VICENTINA, i totes les ASSOCIACIONS VICENTINES i AUTORITATS, porten a efecte tots els anys.

A les cinc de la vesprada, representació continuada dels milacres abans nomenats, fins a les huit de la nit.

A les set de la vesprada, SOLEMNE PROCESSÓ GENERAL, que eixirà des de la Santa Iglésia Catedral, en el que participen l’Honorable Clavariesa de les Festes Vicentines, la JUNTA CENTRAL VICENTINA, i totes les ASSOCIACIONS VICENTINES i AUTORITATS.

Más sobre

Al voltant de les deu i mija de la nit última representació del milacre, en acabant es procedirà a la tradicional baixada de l’Image del Sant, als acorts dels Himnes Valencià i Espanyol, en el dispar de focs d’artifici. Seguidament trasllat en vehícul especial de l’Image per a portar-la al domicili de la Clavariesa Major del 2015, Na Maria Carrascosa i Pérezpel següent itinerari: TOSSAL, Quart, G.V. Ferran el Catòlic, G. V. Ramon i Cajal, carrer Jesús, plaça de Jesús, Beat Nicolau Factor, Assagador de les Monges, Manuel Simó i Conca.  

DIA 30 D’ABRIL (DIMECRES)

A les set de la vesprada es celebrarà una missa resada, en l’Iglésia Parroquial de Sant Nicolau Bisbe, en sufragi de les ànimes de tots els socis difunts de l’Associació del TOSSAL.

DIA 3 DE MAIG (DISSABTE)

A les onze del matí es celebrarà en el Saló d’Actes de l’Ateneu Mercantil de Valéncia, en la Plaça de l’Ajuntament, l’entrega de Premis del Concurs de Milacres, en la representació del Milacre Guanyador d’est any.


Sobre esta noticia

Autor:
Javier Mesa Reig (15309 noticias)
Visitas:
819
Tipo:
Reportaje
Licencia:
Copyright autor
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.