Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Javier Mesa Reig escriba una noticia?

Lo Rat Penat convoca el XIX Concurso de Piano Maestro Jose Serrano

06/11/2013 18:40 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

El certamen musical està dirigit als jóvens pianistes de la Comunitat Valenciana

 

 

 Lo Rat Penat ha convocat el XIX Concurs d’Interpretació al Piano ‘Mestre Josep Serrano’ que es celebrarà el pròxim dia 16 de novembre, dissabte, a partir de les 10 hores en la Sala “Constantí Llombart” de Lo Rat Penat, C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia.  Este certamen musical està dirigit als jóvens pianistes que cursen o hagen cursat els seus estudis pianístics en conservatoris o escoles musicals de la Comunitat Valenciana, en un intent d´ajudar a la promoció de les noves promeses en l´interpretació al piano.

 

L’inscripció haurà de formalisar-se fins el pròxim 14 de novembre en la sèu de Lo Rat Penat, C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia.

 

 

 

Els participants hauran de superar diverses proves en les diferents categories que han establit els organisadors del concurs: Categoria A  fins als 15 anys, Categoria B dels 16 als 20 i, finalment, la C a partir dels 21 fins als 25. Els premis respectius son de 500, 1.000 i 1.500 euros més diploma. Els guanyadors participaran en un concert extraordinari que es celebrarà en el Palau de la Música de Valéncia i rebran el seu guardó en la cerimònia dels Jocs Florals de la Ciutat i  Regne de Valéncia en el Teatre Principal de Valéncia.

 

 

 

Lo Rat Penat, fundada en 1878, decana de les societats culturals valencianes, és propietària per donació familiar del piano del mestre de Sueca, per lo que es va decidir convocar este concurs en el nom de "Mestre Josep Serrano", u dels més grans i prolífics compositors valencians.

 

 

 

El concurs conta en el patrocini del  Palau de la Música de Valéncia, Ajuntament de Valéncia, Diputació de Valéncia i Conselleria d’Educació, Cultura i Deport.

 

 

 

Les bases se poden consultar en la web de Lo Rat Penat, www.loratpenat.org, i també recollir-les en la sèu social de l’entitat, C/ Trinquet de Cavallers, 9, 46003 Valéncia, Tel. 96 391 09 92, e-mail: secretaria@loratpenat.org


Sobre esta noticia

Autor:
Javier Mesa Reig (15309 noticias)
Visitas:
1953
Tipo:
Nota de prensa
Licencia:
Copyright autor
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.