Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Javier Mesa Reig escriba una noticia?

Lo Rat Penat elogia la excelente labor de Mayren Beneyto como Concejal Cultura Valencia y Presidenta Palau Musica Valencia

21/04/2015 11:20 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

La gran dama del Palau define lo Rat Penat la figura de Mayren Beneyto

Mayrén Beneyto, en motiu de que no repetirà com a regidora en l'Ajuntament, se despedix estos dies dels amics i colaboradors que l'han ajudat en tots estos anys al front de totes les altes responsabilitats que la ciutat de Valéncia li ha encomanat. Mayrén s'ha entregat en cos i en ànima per a que Valéncia ocupe el lloc que li pertoca com a una gran capital espanyola i europea, sobretot en el tema musical al front del Palau de la Música, on ha desenrollat una magnífica llabor que ha dut al nostre Palau a figurar entre els millors d'Europa per la seua programació i per l'altura dels intérprets, que cada temporada han fet vibrar als amants de la música en mayúscules i als melómans més exigents. 

Mayrén és, sense dubte, un dels grans personages de la societat valenciana actual, una dòna apasionada, volcada en les seues responsabilitats, a les que sempre acosta a la perfecció, donant lo millor de sí i conseguint lo millor dels seus colaboradors. I això es nota quan entres en el Palau de la Música, en l’ambient que es respira, en la simpatia dels qui allí treballen i en la satisfacció final en la que te’n vas a casa després d’una velada musical o cultural. També ella és un icon de la societat valenciana, sempre perfecta, elegantíssima en tots els actes i events en els que participa i en els que proyecta una impagable image de Valéncia. És valenciana i s’enorgullix d’eixercir de valenciana allà on va, i ho demostra, moltes voltes des de la discreció que exigixen les seues responsabilitats, i moltes també de forma valenta i decidida quan es parla de defendre les nostres senyes d’identitat o quan s’ataca als interessos dels valencians.

Mayrén mereix el carinyo, l’apreci i l’admiració del poble valencià, perque és un eixemple per a la nostra societat, el d’una dòna entregada al seu treball, a la seua família, als seus amics... i a la seua passió, que és Valéncia.

 Lo nostre és defendre als grans personages valencians


Sobre esta noticia

Autor:
Javier Mesa Reig (15310 noticias)
Visitas:
1175
Tipo:
Reportaje
Licencia:
Copyright autor
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.