Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Fancineblog escriba una noticia?

Vengadors :Infinity War Crítica.El desenllaç que tot fan espera

27/04/2018 09:00 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

image

Per Xavi G.

Sinopsis :

Venjadors: Infinity War 'crea un viatge cinematogràfic sense precedents durant deu anys i que abasta tot l'Univers Marvel. "Venjadors: Infinity War" de Marvel Studios porta a la pantalla l'enfrontament definitiu i més sagnant de tots els temps. Els Venjadors i els seus superherois han d'estar disposats a sacrificar tot en un intent de derrotar el poderós Thanos, abans que els seus plans de devastació i ruïna posi fi a l'univers. (Elseptimoarte.net)

Els Germans Russo i Marvel encerten de nou

Ja feia temps que Marvel amb la seva fase 3 venia marcant territori i avisant del que s'ens venia a sobre... Però siguem realistes, ningú esperava aquest grandiós terratrèmol ocasionat pel cop de puny que han pegat sobre la taula els germans Russo, que deixa directament a qualsevol competència fora de joc i amb greus problemes de visió de futur (els que hem coneixen ja saben que soc més de DC però una veritat com aquesta és innegable).

Sense cap tipus de dubte Marvel ha aconseguit amb aquesta Infnity War la seva pròpia obra mestra dintre el cinema de superherois, 2 hores i mitja de pura ÈPICA (sí en majúscules) brillantment orquestrada i executada on el ritme, en estat de gràcia, sols va en augment... Abans de que puguin sortir els crèdits del principi, els Russo en pocs minuts ja han deixat el públic de pedra i, de passada, s'asseguren que siguem conscients de que aquest alt ritme inicial augmentarà fins a assolir nivells amb els que l'espectador fantasieja però és temerós, al mateix temps, de veure'ls realitzats.

image

La tasca a completar era d'una dificultat extrema, eren molts personatges, molts arcs argumentals que lligar i tot un procediment nou a inventar per canalitzar això de forma organitzada, dinàmica i amb total cohesió. En la meva opinió sols Anthony i Joe Russo podien emprendre aquesta "Quixotada" i superar tota expectativa elevant aquesta treball a un nou nivell en el cinema d'aquest gènere...la direcció es impecable, meticulosa, calculada al mil·límetre individualment però a l'hora pensant amb la seva funció dintre un global terrorífic que avança com una màquina de vapor imparable. Cada brillant "set-piece" està pensat com a conjunt d'un tot amb un sentit del espectacle en ment brutal que fa que aquest film passi volant i et deixi amb ganes de més.

image

En definitiva una classe magistral de com portar un còmic a la pantalla i fer que l'esperit del paper i la grapa perduri sinó, expliqueu el "cliffhanger" del magistral final que deixa mig cinema de pedra. Els personatges tenen un pes espectacular, fruit de la seva construcció individual en cadascuna de les seves pròpies pel·lícules, que aquí serveix per crear-li a l'espectador una importància sentimental pocs cops vista en histories d'aquest tipus que porta a moments altament dramàtics i reals.

Cada sortida i entrada (...i quina entrada!!!, ja sabreu a que hem refereix-ho...) dels personatges es un eriçament dels pels del cos del espectador, cada unió imprevista d'aquests, descobreix un nou món de possibilitats i l'oportunitat d'explorar nivells inèdits de dinàmica de personatges. Però tot aquest conjunt d'aparicions estel·lars i associacions improvitzades no funcionarien a aquest nivell sinó fos gràcies al gran An(Pro)tagonista, Thanos. Un Josh Brolin brillant i robust com un roure que dota d'una humanitat aterradora a un personatge de CGI (En sé d'una lliga que passarà per un mal moment al comparar...) que l'eleva com a un dels millors malvats del cinema modern, superant de llarg al personatge original del còmic.

image

La part visual ha estat molt cuidada i filmada íntegrament amb càmeres IMAX i Ultra Panavision 70 mm (d'aquí el gran sentit del espectacle) i la part de la BSO... que dir sobre el gran Alan Silvestri i el seu tema que cada cop que és deixa sentir fa que vulguem saltar de la nostra butaca a aplaudir... Hem podria estar hores anomenant les bondats i encerts d'aquesta pel·lícula però prefereixo que la jutgeu per vosaltres mateixos i sabent, clarament, que sols hem vist el nus d'un desenllaç que pot ser apoteòsic, l'any es farà llarg... Per finalitzar i parlant de forma personal, en temps com els d'avui en dia, en els que s'ens presenta una sobresaturació de Blockbusters descervellats i de mala qualitat el reclam dels quals són noms d'actors que actuen com a màquines de fer diners..., l'enamorat del cinema-espectacle i el món del còmic de qualitat torna a recuperar la il·lusió amb pel·lícules com aquesta. Gràcies Marvel!.

image

PD:Important quedar-se fins al final de tots els crèdits.

Valoració:


Sobre esta noticia

Autor:
Fancineblog (545 noticias)
Fuente:
fancineblog2.blogspot.com
Visitas:
7926
Tipo:
Reportaje
Licencia:
Distribución gratuita
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.